tisdag, januari 31, 2006

Märklig formulering

Aftonbladets ledarskribent Helle Klein har en utmärkt blogg på aftonbladet.se.

Idag skrev hon dock en oerhört märklig sak apropå "SSU-skandalen":

"Sen är jag inte säker på att det är så bra för en ung socialdemokratisk politiker att hålla till bland innekrogarna runt Stureplan. Det kanske var en engångshändelse, vad vet jag. Det är upp till Anna och hennes kamrater att bedöma.

Att Crazy Horse inte är en innekrog är ett fel som det är enkelt att ha överseende med. Men att ha åsikter om vilka restauranger som SSU-eliten bör eller inte bör gå på är ju oerhört svårt att begripa. På vilka restauranger ska SSU-topparna festa? Får de inte festa, eller ska de hellre gå ut på Södermalm eller vart ska de gå? Och vem ska bestämma vart?

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer:

deeped sa...

Hon har tagit tillbaka det - med förklaringen att hon inte brukar röra sig däromkring :)

Elias Betinakis sa...

Såg det. Men det var inte det som var det stora felet. Vilka krogar som är inne eller ute tycker inte jag att en ledarskribent behöver bry sig om.

Det jag ville säga var att jag tycker att det är märkligt att hon bryr sig om vilka ställen en SSU-politiker går ut på. Jag tycker inte att en ledarskribent ska ha åsikter om politikers restaurangval.

Norrhavet sa...


Tack för det fina inlägget!!!!
Norrhavet Digitalbyrå och Innovatios Lab · Vi arbetar med Design Thinking, Sprintar, Innovation, Neural Science - samt det klassiska. Det tycker vi är fräckt och helt rätt.

https://norrhavet.com/